Sponsorul meu preferat

0

decembrie 1, 2012 by luluca02

Iata ca dupa doua luni de agitatie si scris, am ajuns la finalul competitiei superblog 2012.

M-am incris promitandu-mi ca o sa finalizez competitia si sunt mandra sa spun ca mi-am scris toate articolele la timp, cu 0 penalizari.

Probele au fost diverse, iar unele mi-au pus reale probleme, trebuind sa ma documentez ceva inainte de a asterne literele pe foaie, vorba bine.

Dar, revenind la sponsori, nu pot sa decid care a fost sponsorul meu preferat. Drept pentru care ii voi aminti pe cei 3 preferati ai mei pentru care a fost o reala placere sa scriu. In ordinea aparitiei lor in concurs, acestia sunt: Toyota, Nemira, Delaco.

Nu ma pricep la masini dar probele celor de la Toyota m-au inspirat si mi-au starnit diverse fantezii pe patru roti. M-am indragostit de toate cele 3 masini despre care am scris, si asta e, Toyota a devenit unul din brandurile mele preferate, placandu-mi ceea ce am descoperit in legatura cu aceasta companie.

Ar fi apoi, Nemira, o editura pe care o apreciez in special pentru colectia Julian Barnes, care se insira cuminte pe raftul bibliotecii mele. Nemira m-a incitat de la inceput si desi mi-au placut toate cele 3 probe, dupa un prim articol, scris cu grija si pasiune, notat doar cu 62 de puncte, mi-am revizuit stilul de scris, astfel incat am ajuns sa urc la 92 si 100 de puncte. Trebuie sa recunosc ca aceasta „urcare in grad” m-a facut tare mandra si mi-a dat impulsul necesar de a continua sa scriu cu si mai mare drag.

Si nu in ultimul rand, Delaco. Mi-a placut la nebunie proba cu branzosenii. M-am distrat copios si am scris cu mare placere.

Un mare buchet de flori din partea mea tuturor celor 3 sponsori grozavi, Nemira, Delaco si Toyota.


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cauta cautare cautand

Plimbare pe elefanti

Like me on Facebook

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

S-au alăturat 3 abonați

dada history