Tigrul de sticla 3

0

mai 9, 2013 by luluca02

Azi a inceput Festivalul filmului European. Cum chiar nu am putut ajunge, mi-am trimis furnicutele. Sau inginerii. Dupa puteri.
Mai jos, Roager va povestete cum a fost la Cinemateca Eforie unde a vazut Tigrul de sticla 3.
sursa:www.cinemagia.ro

sursa:www.cinemagia.ro

O scobitoare. De aici pleaca povestea amuzanta a lui Lali si a prietenilor lui intr-o povestire cu un scenariu oarecum occidental si un umor est european unguresc cu o nota de perversitate care te atrage din primele scene, desi tinde uneori sa se intinda pana isi pierde incet farmecul.

Lali, un mic vanzator de ghereta de la marginea drumului dintr-o zona rurala ia hotararea, in urma unei mici lovituri la cap dupa ce se ineaca cu o scobitoare, fapt care implica chemarea unui echipaj de ambulanta pentru ajutor de urgenta, Lali, un moc vanzator de ghereta de la marginea drumului, dintr-o zona rurala, ia hotararea sa renunte la viata monotona pe care o duce alaturi de prietenii lui si sa intre intr-o cursa contracronometru cum nu a mai experimentat vreodata.
Incepe prin a se preface amnezic, moment in care apare un mare doctor din Budapesta intr-o masina decapotabila de lux, cu o geanta plina de bani, pe care o fura pentru a-si incepe noua aventura, luand intr-un fel, locul doctorului, ajungand la el acasa si chiar si la el in pat, de doua ori!
Filmul este atractiv si te tine cu zambetul pe buze pe intreaga durata, desi la un moment dat regizorul prezinta incapacitatea personajului de a nu putea avea ceea ce doreste din cauza conditiei materiale precare.
Dar toate ca toate. La vizionat cu voi ca sunt 100 de minute care merita petrecute alaturi de Lali!
Powered by Roager.

0 comments »

  1. Inginerashul spune:

    Frumos articol. Se pricepe roager asta! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cauta cautare cautand

Plimbare pe elefanti

Like me on Facebook

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

S-au alăturat 3 abonați

dada history