De ce am nevoie de o tableta

0

mai 19, 2013 by luluca02

De catva timp, blogul imi ocupa din ce in ce mai mult mintea si timpul. Daca cei pasionati de fotografie, isi cumpara un aparat foto si apoi isi complica viata si finantele, achizitionandu-si cine stie ce trepied si obiectiv si alte gadgeturi, celor pasionati de scris  le place pur si simplus sa scrie. Dar parca e mai mult de atat. Tot uitandu-ma la alte bloguri si la cum se promoveaza pe Facebook, pe Twitter, mi-am dat seama ca e important nu numai ce scrii ci si cand scrii.

Daca o carte se lanseaza azi si tu afli despre ea abia maine, ti-o cumperi joi si o citesti pana vineri, trece o saptamana pana vei scrie o recenzie despre ea. Si o buna parte din potentialii cititori, stiu deja despre ce e cartea.

Cam asa am ajuns eu la concluzia ca am nevoie de o tableta. Asta, plus ca am descoperit ca poti face afaceri avantajoase pentru tine daca stii unde sa te uiti dupa reduceri.

Pana la munca fac cam 45 de minute, dintre care 30 le petrec in metrou. Uneori ajung prima la terasa si imi astept prietenii cateva minute bune, alteori am pur si simplu gap-uri de o ora -2 intre activitati si prefer sa raman in oras, decat sa fac o cursa pana acasa si inapoi. Toate astea inseamna timp in care as putea scotoci pe net subiecte de scris. Pe tablete, pot sa folosesc Facebook, sa vad reclame, sa citesc stiri, sa urmaresc noutatile de pe bloguri, sa citesc vreun articol pe scrib. In fine, ce mai, as economisi timp.

Daca timp am destul, banii ar putea ridica o problema. Dar si cu asta m-am scos, caci am vazut la reduceri tablete si mai mult chiar am pus ochii pe una: SAMSUNG P5100 Galaxy. Ar avea o diagonala de 10.1 inch, display WXGA, o rezolutie de 1280 x 800 ( si prietenul meu fotograf zice ca e ok pentru mine), memorie flash de 16 GB si camera foto de 3MP. In plus, as economisi 130 de lei. Bine, la mine problema se pune invers: nu am mai mult de 1500 de lei buget pentru o tableta si imi doresc sa fie de la o firma buna. Si incrucisand criteriile, tableta asta pare ok.

Acum mai am de asteptat si ziua de salariu, evident..


0 comments »

  1. Vali Crintea spune:

    dar ai buget nu gluma pentru tableta, 1500 e ceva! Are 3 g incorporat ? Ai luat-o ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cauta cautare cautand

Plimbare pe elefanti

Like me on Facebook

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

S-au alăturat 3 abonați

dada history