Ninja la cinemateca si ritmuri latino la Muzeul Taranului

0

mai 20, 2013 by luluca02

Luna mai, sau mai precis, sfarsitul lunii mai, e perioada festivalelor de film.

La Studioul Horia Bernea de la Muzeul Taranului Roman va incepe astazi Festivalul Filmului Latino-American, ce va cuprinde 15 lungmetraje si documentare latinoamericane si va dura pana pe 27 mai.

copil

Dar acesta nu e singurul festival de film din Bucuresti. Intre 21 si 26 mai va avea loc la Cinemateca Romana, sala Eforie, Festivalul Filmului Japonez, editie dedicata culturii ninja.

Festivalul Filmului Japonez este organizat de Ambasada Japoniei si Japan Foundation, in colaborare cu Arhiva Nationala de Filme-Cinemateca Romana, iar filmele din cadrul evenimentulu, subtitrate in limba engleza, vor fi proiectate zilnic la cinemateca Eforie.

Festivalul Filmului Latino-American este organizat de Grupul Misiunilor Latinoamericane si Caraibiene in Romania (GRULAC) si Muzeul Taranului Roman si se doreste a fi un mesaj de apropiere culturala intre Romania si fascinantul subcontinent cu peste 577 milioane de locuitori, aflam de pe site-ul Muzeului Taranului.

Accesul spectatorilor la proiectiile din cadrul ambelor festivaluri este liber, in limita locurilor disponibile.

Programul complet al Festivalului Filmului Latino-American il puteti gasi AICI, iar programul Festivalului Filmului Japonez ninja este disponibil AICI si mai jos:

japonez

Vizionare placuta!

 

 


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cauta cautare cautand

Plimbare pe elefanti

Like me on Facebook

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

S-au alăturat 3 abonați

dada history