Somn, dulce somn…

1

noiembrie 23, 2013 by luluca02

Exista o vorba romaneasca: cum iti asterni asa dormi. Si cum dormi, asa te trezesti dimineata. Cu totii stim cat de bine dispus si plin de energie te trezesti dupa un somn odihnitor si cum te simti atat fizic cat si psihic, dupa o noapte de nesomn, sau in care ai dormit prost.

Si daca nesomnul pare sa merite: o plimbare sub clar de luna, o petrecere tarzie in oras, o noapte alba de filme bune, noptile in care te invarti de pe o parte pe alta si nu poti sa dormi, sau cand te trezesti la intervale scurte, sunt o adevarata pierdere de energie si timp. Nici de somn odihnitor nu ai parte, nici nu faci ceva productiv.

Printre factorii care ne influenteaza calitatea somnului se numara alimentatia corecta inainte de culcare, nivelul de stres acumulat, intunericul si gradul de zgomot din camera cat si tipul de saltele pe care dormim.

www.salterra.ro

www.salterra.ro

Dupa 8 ore la birou, petrecute pe scaune ,de cele mai multe ori incomode, este esential ca macar atunci cand dormim coloana vertebrala sa fie relaxata. Pretul dintre o saltea obsinuita si o saltea care sa relaxeze si sa sustina coloana este diferit. La fel si calitatea somnului. La fel si calitatea vietii.

De exemplu, saltelele Memory de la Salterra sunt constituite dintre-un material vasco-elastic ce se muleaza dupa forma corpului tau si se ajusteaza si la temperatura acestuia. In plus, sustin si relaxeaza colona, unul din cele mai importante aspecte, daca e sa ma intrebati pe mine. Un alt aspect remarcabil este ca salteaua Memory se muleaza dupa pozitia corpului si sustine constant coloana, chiar daca iti schimbi pozitia peste noapte, cum li se intampla celor cu un somn agitat.

Si pentru ca intr-adevar produsele Salterra sunt personalizate si adaptate nevoilor tale, ele nu sunt de-a gata ci pot fi realizate exact pe marimea patului tau.

Daca pentru cei mari e important sa doarma bine, e de la sine inteles, ca si pentru cei mici, care se afla in crestere somnul este un factor foarte important. Pentru o crestere armonioasa si a evita orice fel de probleme cu coloana sau oboseala, pe Salterra puteti gasi diverse tipuri de saltele Pikolin, pentru cei mici.

Saltelele Pikolin sunt realizate din latex si fibre de poliester, beneficiind de un tratament impotriva acarienilor, bacteriilor si ciupercilor. Datorita latexului si a unor canale verticale integrate in saltea ce faciliteaza trecerea aerului, saltelele Pikolin sunt moi, te poti cufunda cu totul in ele si in lumea visului, conferindu-ti o senzatie maxima de relaxare.

Daca diminetile tale nu sunt pline de energie, devino fan-ul paginii Salterra si descoperi super oferte de Black Friday! Astfel te vei putea bucura de preturi mici si calitate inalta!

slide_05


1 comment »

  1. […] 2: http://lumedeplastic.wordpress.com/2013/11/03/copilul-are-salterra-lui-vreau-si-eu/ Locul 3: http://bulletindada.wordpress.com/2013/11/23/somn-dulce-somn/ Locul 4: http://www.decanu.ro/printul-si-bobul-de-mazare/ Locul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cauta cautare cautand

Plimbare pe elefanti

Like me on Facebook

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

S-au alăturat 3 abonați

dada history