Trust me if U can

0

ianuarie 7, 2014 by luluca02

Cand te duci la teatru, te duci sa joci un rol: pe cel de spectator cuminte. Pe cel de spectator educat care se duce sa planga dramele altora. Pe cel de spectator naiv ce timp de o ora semneaza constiincios un contract de fictiune cu dramaturgul,  cu actorii, cu scena, angajandu-se sa creada ca umbrele proiectate de dramaurg se intrupeaza de-adevaratelea in oamenii-actori.

Trust me if U can e un spectacol care vrea sa te scoata din rol. Un spectacol experimental de Neil LaBute, un autor de texte dramatice in mare voga, adaptat pe scena de la GreenHours de Iris Spiridon. Un spectacol cu Ana Ularu, Istvan Teglas si un foarte carismatic Radu Iacoban.

Trust me if U can e un spectacol de improvizatie sub forma unui joc de societate, in care actorii si-ar dori sa implice si publicul din sala, mai mult decat de obicei. Isi propune sa desfiinteze conventiile teatrului clasic si sa expuna teorii despre teatru. Intr-un fel spectacolul e o lectie despre teatru.

Dar cine vine la teatru sa ia lectii de teatru? Oamenii vin sa viseze, sa se lase purtati de povestea altora. Oamenii vor sa creada cand vin la teatru si nu sa li sa dezvaluie fragila bariera dintre fictiune si realitate. Vor mai multa emotie decat lectii si teorii teatrele. Si aici Trust me if U can si-a cam pierdut spectatorii..

trust me


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cauta cautare cautand

Plimbare pe elefanti

Like me on Facebook

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

S-au alăturat 3 abonați

dada history