Barbati cu farmec

0

octombrie 7, 2014 by luluca02

Cand vine vorba de barbati, femeile sunt controversate:viseaza la un vanator abil, care sa stie cum sa le zapaceasca dar si la un salvator princiar, un barbat cuminte si atent, care sa le salveze din banalitate. Vanator si erou, in acelasi barbat. Iata de ce barbatii se crucesc uneori, si zic”Cine sa inteleaga o femeie?”

Ca sa nu mai vorbim despre cum trebuie sa fie acest barbat ideal. Unele prefera barbatii care merg la sala, altele barbatii slabi. Pe unele nu le deranjeaza un pic de burtica, in schimbul prestantei. Unora le place parul de pe piept, altora in niciun caz. Dar toate sunt de acord asupra unui punct: barbatul trebuie sa aiba farmec. Dar farmecul nu e o revelatie, farmecul se construieste, din lucruri mici.

Se spune ca „barbatul nu trebuie sa miroasa a lapte”, ci a arome si parfumuri masculine. Un balsam ras ii poate spune mai multe unei femei, decat unui barbat. Femeile sunt atente la detalii. O prietena imi spunea deunazi ca ea si-ar recunoaste toti fostii iubiti dupa mirosul pielii. Mirosul pielii sau al deodorantului folosit.

Si tot din cadrul discutii intre femei despre barbati. Nu au idee barbatii cat de barfiti sunt in toate aspectele lor. Parul, de exemplu. Majoritatea se duc la frizer pentru ca trebuie. Nu stau sa-si aleaga samponul potrivit in supermarket si arunca in cos unul la nimereala. Dar femeile, fie ca prefera barbatii cu chelie, fie ca se dau in vant dupa pletosi, dupa cei tunsi retro, vor ca atunci cand isi mangaie prietenul pe cap, sa nu ramana in mana cu un pumn de matreata. Nici sa si-o hidrateze in exces cu sebum. Foarte intim, dar nu.

Apoi, mai sunt mainile. Mainile unui barbat sunt extrem de importante. Pot sa-ti spun ce fel de om e cineva de cum ii vad mainile. Niste maini ingrijite nu sunt doar niste maini ingrijite, sunt semnul unui barbat care are grija de el si care inspira incredere.

Screenshot 2014-10-07 22.09.40

Sau transpiratia, ca tot vorbeam de cum miros barbatii. Oricat ar prefera o femeie un barbat „rough”, antiperspirantele tin de igiena, in primul rand. Si sunt atatea antiperspirante care miros „wow”. Apar mereu produse noi pentru barbati, precum gama gerovital H3 men, in diverse variante, si cu un parfum persistent.

Lucruri mici, dar care fac impresii mari. Barbatul „vanator modern” nu trebuie sa stie sa traga cu arcul dupa caprioare, ci sa-si incordeze arcul catre inima femeii.  O privire face cat o sageata-n stomac. Si daca se apropie, continuand sa se uite in ochii ei,iar pielea lui miroase bine, otrava sagetii i se va scugen-n picioare si le va inmuia. Nu va mai putea sa fuga, si nici nu va mai vrea sa scape. Se va uita la vanator, si-si va dori sa o salveze. Prima si cea mai importanta tactica a unui vanator este sa-si zapaceasca prada… Si pana la urma, astia sunt barbatii cu farmec pe care ii cautam.

***Articol scris pentru Superblog 2014***


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cauta cautare cautand

Plimbare pe elefanti

Like me on Facebook

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

S-au alăturat 3 abonați

dada history