Totul sub stampila ta

0

octombrie 12, 2014 by luluca02

Hainele pe care le purtam, filmele pe care le vedem, muzica ce ne place, gesturile pe care le facem, modul in care ne bem cafeaua, modul in care ne facem treaba, totul spune ceva despre noi! Atunci cand circumstantele ne obliga sa purtam haine in care nu ne simtim confortabil, sa ascultam muzica ce nu ne place, sa ne prefacem diferiti de ceea ce suntem, ne simtim stresati si agitati. Doar atunci cand suntem inconjurati de lucruri care ne reprezinta, ne simtit in largul nostru, suntem relaxati si facem totul cu zambetul pe buze.

Ne place sa stim ca totul din jurul nostru poarta stampila noastra! Si atunci, e normal, sa-ti pui stampila pe propria stampila, cum s-ar spune!

Eu sunt traducator autorizat pe limba hindi. Nu traiesc din asta, insa de fiecare data cand am ocazia sa traduc ceva, sa predau hindi, ma simt implinita. E unul din lucrurile care ma implinesc profesional si personal! Si mi-ar placea sa-mi personalizez stampila pentru a-mi aduce aminte de motivele pentru care iubesc hindi si India si pentru a ma motiva sa investesc mai mult timp in invatarea si aprofundarea acestei limbi.

Nu stiu daca mai sunt si altii in Romania, dar sigur cei de la Colop iti ofera posibilitatea de personalizare stampile. Practic, noua stampila Colop Printer G7 te lasa sa-ti faci stampila asa cum vrei.

Pe langa designul modern si caracteristicile tehnice care fac ca aceasta stampila sa fie perfecta din punct de vedere strict functional, ea poate fi si personalizata. Colop Printer G7 are pe corpul stampilei, acolo unde majoritatea stampilelor sunt pur si simplu, negre, rosii sau alte culori, un ImageCard pe care il poti personaliza cum vrei tu.

Screenshot 2014-10-12 13.39.05Daca esti florarie, poate vrei un frumos buchet de lalele, daca esti restaurant, poate vrei o poza cu specialitatea bucatarului, eu vreau o poza cu Taj Mahal pe inserat.

Am stat intr-o seara pana tarziu pe terasa de sus a unui hotel cu vedere spre Taj Mahal. Atat de tarziu incat eram ultimii clienti, iar portarul s-a asezat langa noi si ne spunea cu voce soptita diverse legende si credinte indiene. Era un aer fierbinte si cald, de seara indiana, si incercam sa ma concentrez sa inteleg tot ce-mi zicea Manohar despre India. In fata, Taj Mahal, mormantul superb al Indiei, simbol al iubirii care invinge moartea, nu se lasa invins de intuneric. Marmura alba stralucea ca luna in departare. Momentul acela inseamna mult pentru mine. De cate ori imi aduc aminte, il retraiesc de parca as fi acolo, pe un acoperisul unui hotel din India, pe acoperisul lumii, simtind ca orice e posibil, daca vrei!

Cred ca ar fi imaginea perfecta pentru stampila mea. Oricine ar trebui sa-si gaseasca, acel ceva care le da putere si care ii motiveaza! Ceva care sa ii umple de energie pozitiva si sa se inconjoare de astfel de lucruri! E important sa-ti personalizezi lucrurile care te inconjoara, pe care le folosesti, ca sa nu-ti pierzi sporul! Omul sfinteste locul si lucrurile din jur!

***Acest articol a fost scris pentru Superblog 2014!***


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cauta cautare cautand

Plimbare pe elefanti

Like me on Facebook

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

S-au alăturat 3 abonați

dada history