Cartile de vizita: prima impresie conteaza!

0

februarie 8, 2015 by luluca02

De cateva saptamani, Bulletin Dada se mandreste cu cartile sale de vizita, care impresioneaza placut pe toata lumea.

20150208_124533

Cand mi-am facut cartile de vizita, nu prea stiam ce o sa fac cu ele si nici de ce vreau sa le fac. Intre timp am realizat cat de important e sa stii sa te vinzi.

Cartea de vizita e ca o prima impresie pe care o faci cuiva. Daca vrei sa pari sofisticat, iti trebuie carti de vizita sofisticate, daca vrei sa fii orginal, alege un model original, dar oricum ar fi cartile de vizita trebuie sa fie impecabile.

Pentru a nu da gres, alege un model de carti de vizita de Lux pe care il poti personaliza dupa propriul gust.

Avantajele cartilor de vizita de Lux este ca iti ofera o gama mare de finisaje si cartile tale de vizita vor fi imprimate pe cartoane premium, de buna calitate.

Exista chiar si carti de vizita pe carton multistrat, alcatuit din 2 sau chiar 3 straturi de carton, din care rezulta o carte de vizita groasa, tare si cu stil.

Daca vrei ceva putin glamour, chic dar si elegant-sobru, cea mai buna alegere este modelul de carti de vizita cu Folio.

Acest model implica aplicarea unei folii metalice, de diverse culori, pe cartoane spciale. Practic, cei de la tipografie vor face o matrita special pentru modelul tau de carte de vizita.

poema

Si ceea ce ma incanta pe mine, este ca matrita trebuie aplicata manual, ca totul sa se potriveasca perfect si ca rezultatul sa fie impecabil. Scrisul de pe aceste carti de vizita are irizatii metalice, ceea ce inspira seriozitate si eleganta.

Cartile de vizita cu Folio sunt o opera de arta, in felul lor, necesita foarte multa atentie si pricepere, iar rezultatele sunt pe masura.

Cand oferi cuiva o astfel de carte de vizita cu siguranta ca va fi mai putin tentat sa o arunce la nimereala prin buzunar, ci o va pune intr-un loc mai protejat.

Dar astea nu sunt decat doua tipuri de carti de vizita de lux, trebuie doar sa te gandesti foarte bine la ce mesaj vrei sa transmita cartile tale de vizita si sa alegi modelul potrivit.

Pentru blogul meu, Bulletin Dada, un blog despre carti, am ales ca model de carte de vizita, o carte de joc de pe care nu lipseste bufnita cititoare, identitatea vizuala a blog-ului. Dar daca pentru blogul meu aceste carti merg perfect, pentru firma la care lucrez, nu se potrivesc deloc. Cand cititorii tai sunt tineri intre 18 si 35 de ani, te poti juca, cand clientii tai sunt oameni de afaceri, trebuie sa le oferi o carte de vizita care sa le inspire incredere in firma ta, sa le inspire seriozitate.

O carte de vizita impecabila este o promisiune pentru calitatea serviciilor pe care le poti oferi!

 


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cauta cautare cautand

Plimbare pe elefanti

Like me on Facebook

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

S-au alăturat 3 abonați

dada history