Cum iti asterni, asa dormi

0

martie 29, 2015 by luluca02

Fiecare cu tabieturile lui. Fiecare cu diminetile lui. Cred, insa, ca toata lumea e de acord ca lenevitul dimineata printre cearceafurile moi este unul din cele mai placute lucruri din lume. Mai ales atunci cand esti si obosit, si nu-ti vine sa te trezesti, ci sa te afunzi in pat, sub plapumi si perne. O cafea aburinda, o carte buna, un croissant proaspat si niste lenjerii de pat moi. Iata tot ce imi pot dori pentru a incepe o zi de weekend in cea mai buna dispozitie.

love

De fapt, ma gandeam ca patul este unul din locurile unde petrecem cel mai mult timp: cateva ore bune de somn (cel putin sapte), cateva minute de leneveala, tot in bat ne aruncam atunci cand vedem un film, in pat pentru un somn de dupa-amiaza pe fuga, in pat pentru dragalit si iubit.

dragalitPatul e locul unde ne regasim pe noi insine. Si atunci, nu ar trebui sa privilegiem acest loc?  Ar trebui sa ne simtit bine, foarte bine, in pat, iar lenjeriile de pat sunt importante in aceasta ecuatie.

Ati vazut cred reclama de la Ikea? Unii planuiesc, altii viseaza. Dimineti in felul tau. Si, in patul tau, as adauga acum.

Suesa:http://www.lenjeriidepatoutlet.com/Lenjerie-de-pat-POLY-1-1-GRATIS-COD-POLY017-d334.htm

Suesa:http://www.lenjeriidepatoutlet.com/Lenjerie-de-pat-POLY-1-1-GRATIS-COD-POLY017-d334.htm

Uneori trebuie sa optam intre lenjerii de pat ieftine si lenjerii de pat de calitate. Alteori, daca stii unde sa cauti, gasesti calitate la preturi avantajoase. De exemplu, lenjerii de pat Pucioasa, le poti cumpara avantajos, ai si calitate si o gramada de modele. Aceste lenjerii de pat sunt cu modele 3d si 100% din bumbac. Cel mai atragator element al acestora sunt culorile deosebit de vii si modele in care te poti regasi.

In plus, sunt lenjerii romanesti. Si stim bine cum sunt lenjeriile chinezesti creponate, culorile se duc rapid, nu sunt deloc confortabile,iar preturile nu sunt chiar asa mici in comparatie cu lenjeriile de Pucioasa, care sunt lenjerii de pat ieftine, daca faci un raport calitate pret si te mai uiti si la ofertele de pe site.

Sursa: http://www.lenjeriidepatoutlet.com/Lenjerie-de-pat-BUMBAC-100-1-1-GRATIS-COD-M-307-d486.htm

Sursa: http://www.lenjeriidepatoutlet.com/Lenjerie-de-pat-BUMBAC-100-1-1-GRATIS-COD-M-307-d486.htm


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cauta cautare cautand

Plimbare pe elefanti

Like me on Facebook

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

S-au alăturat 3 abonați

dada history